wij zijn gevestigd aan de Hoofdstraat van Antwerpen, “De Keyserlei”             1 minuut van het Centraal Station,                                                                            1 minuut van het Astridplein,                                                                                      1 minuut van de Alle Bus- en tramverbindingen in het hart van Antwerpen 1 minuut van de Koninklijke Opera, 1 min van het NIEUWE operaplein,        5 minuten van het Rubenshuis,                                                                                 8 min van de Groenpla ats en kathedraal

========================================

we are located on the Main Street of Antwerp , “De Keyserlei”                             1 minute from Central station,                                                                                    1 min from Astridplein,                                                                                                1 min from All Bus & tram connections in the hart of Antwerp,                         1 minute of the Royal opera house,                                                                            1 min from the NEW opera plein ,                                                                            5 minutes of Rubens house ,                                                                                        8 min of the Groenplaats and Cathedral